ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου ντριμπλάρει σε αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός την σεζόν 2020/21
Ο Κώστας Παπανικολάου ντριμπλάρει σε αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Κώστας Παπανικολάου θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες, λόγω του προβλήματος στην αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους, ενώ η κατάσταση του Οκτάβιους Έλις θα παρακολουθείται μέρα με τη μέρα.

Η ήττα από την Φενέρμπαχτσε (84-77) για την 16η αγωνιστική της EuroLeague αποδείχθηκε το μικρότερο κακό από αυτά που ακολούθησαν για τους "ερυθρόλευκους", που ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πορευτούν για αρκετό καιρό χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, ένας ακόμη "λαβωμένος" "ερυθρόλευκος", ο Οκτάβιους Έλις, τραυματίστηκε στον αγκώνα και εγκατέλειψε επίσης το παιχνίδι, με την ακτινογραφία του όμως να δείχνει πως δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά.

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους. Έτσι, ο φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Όσον αφορά την περίπτωση του Οκτάβιους Έλις, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγκώνα με την Φενέρμπαχτσε, έχει ένα χτύπημα και η κατάστασή του θα παρακολουθείται μέρα με τη μέρα.

Οι "ερυθρόλευκοι" με το νέο έτος, θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κώστα Παπανικολάου, ενώ έχουν ένα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα στην EuroLeague -με τέσσερα από τα επτά παιχνίδια να είναι εκτός έδρας- καθώς θα αντιμετωπίσουν τις Μπάγερν, Μακάμπι, Βιλερμπάν (δύο φορές, λόγω του εξ αναβολής αγώνα), Ζάλγκιρις, Αρμάνι και Μπαρτσελόνα.

Η επόμενη αγωνιστική της EuroLeague:

Χίμκι - Ολυμπιακός (29/12, 19:00)

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ιανουαρίου:

Ολυμπιακός - Μπάγερν (8/1, 21:00)

ΜακάμπιΙ - Ολυμπιακός (12/1, 21:05)

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν (15/1, 21:30)

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός (19/1, 20:45)

Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός (22/1, 20:00)

Αρμάνι - Ολυμπιακός (26/1, 20:45)

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (28/1, 21:00)

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Έλις:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ