ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Δεν μπορείς να αλλάξεις ταυτότητα για ένα χαμένο παιχνίδι, αποφασισμένοι να νικήσουμε στην Τουρκία"

EUROLEAGUE 2022-2023 /        (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε ενόψει του αυριανού (3/5) Game 3 με την Φενέρμπαχτσε (20:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του λόγω μίας ήττας, αλλά μπορεί να προσαρμόσει κάποια πράγματα.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη και ενόψει του κρίσιμου Game 3 με την Φενέρμπαχτσε (3/5, 20:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) - και την σειρά στο 1-1 μετά την νίκη της τουρκικής ομάδας στο Game 2 στο ΣΕΦ - ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος για να προβεί σε δραστικές αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού του ο Ολυμπιακός.

Αποστολή Κωνσταντινούπολη - Χάρης Σταύρου

Αναλυτικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για την σειρά με την Φενέρ: "Είχα πει πριν από την σειρά με την Φενέρ ότι δεν θα είναι κάτι εύκολο και δεν πρέπει να είναι εύκολο. Αλλά είχα πει κιόλας ότι δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια από τακτικής άποψης που μπορείς να αλλάξεις από παιχνίδι σε παιχνίδι, Οι δυο ομάδες έχουν ήδη παίξει 4 φορές μεταξύ τους και θα παίξουν σίγουρα τουλάχιστον άλλες δυο".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ξαναβρεθεί στο 1-1 σε σειρά που είχε πλεονέκτημα έδρας και τι σημαίνει αυτό: "Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση και είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να κερδίσουμε στην Τουρκία".

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει κάτι από άποψη τακτικής ενόψει Game 3: "Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος να αλλάξει η βάση μας, αφού η χρονιά έχει κυλήσει τόσο σωστα για εμας. Το σωστό ειναι να πιστέψεις σε όσα σε έχουν φέρει μέχρι εδώ.

Σίγουρα υπάρχουν κομμάτια που πρέπει να δουλέψουμε και να μετατρέψουμε. Δεν μπορεί όμως να αλλάξει η ομάδα την ταυτότητά της για ένα χαμένο παιχνιδι. Έχουμε χάσει κι άλλα παιχνιδια φέτος. Υπάρχει πίστη στο πλάνο και τις δύνατότητές μας και με αυτό πορευόμαστε".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε μέτρια - για τα δικά του δεδομένα - απόδοση στα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ: "Θεωρώ πως και στα δύο παιχνίδια δεν πιάσαμε ακριβώς την απόδοση που είχαμε σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Αυτά τα παιχνιδια αποτελούν παρελθλόν όμως. Σημασία έχει πόσο έτοιμοι θα είμαστε για το αυριανό παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ