EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Δείξαμε χαρακτήρα και αφοσίωση στον στόχο μας, η νίκη είναι για τον κόσμο μας"

Παπανικολάου: "Δείξαμε χαρακτήρα και αφοσίωση στον στόχο μας, η νίκη είναι για τον κόσμο μας"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα με την Φενέρμπαχτσε τόνισε ότι η σειρά ήταν μια από τις πιο δύσκολες, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 84-72 της Φενέρμπαχτσε, έκανε το 3-2 στη σειρά και σφράγισε την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας.

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα τόνισε ότι η σειρά ήταν μια από τις πιο δύσκολες, αλλά οι ερυθρόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε:" Τρομερή δουλειά. Ήταν μια σκληρή σειρά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Η σειρά αυτή αν δεν ήταν η δυσκολότερη ήταν από τις πιο δύσκολες που έχουμε δώσει. Δείξαμε χαρακτήρα και αφοσίωση στον στόχο μας και τώρα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί".

Σε ερώτηση για την παρουσία του κόσμου που κατέκλεισε το ΣΕΦ είπε: "Τους αγαπάμε. Είναι τρομεροί. Είναι εκεί και μας υποστηρίζουν. Δεν το καταλαβαίνουν αλλά με τη φωνή τους μάς δίνουν ενέργεια και πάθος. Αυτή η νίκη είναι για εκείνους. Όλα όσα κάνουμε είναι για αυτούς και ελπίζω να τους δώσαμε κάτι να χαρούν σήμερα"

Δείτε την Game Night με όλο το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ