ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Παπαγιάννης: "Το πάθημα απέναντι στον Φαλ, έγινε μάθημα"

Παπαγιάννης: "Το πάθημα απέναντι στον Φαλ, έγινε μάθημα"
INTIME

Για τις μονομαχίες του με τον Μουσταφά Φαλ μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην κάμερα της NOVA μετά την νίκη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού στην 6η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Έλληνας ψηλός μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μονομαχίες που κέρδισε κόντρα στον Μουσταφά Φαλ, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, όσο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

"Έχω την ελευθερία στο σουτ από τότε που ήρθα στη Φενέρ, αλλά και στην Εθνική. Ο κόουτς θέλει να σουτάρω και εγώ και οι άλλοι ψηλοί. Πάμε μέρα με την ημέρα, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε ευτυχώς γρήγορα. Τώρα έχουμε τον Πιέρ εκτός (σσ. ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε μετά την πρώτη περίοδο).

Το spacing είναι πολύ καλό και τα μακρινά σουτ μας ανοίγουν το γήπεδο. Είναι από τα στοιχεία που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι, η διείσδυση.

Ο Φαλ είναι πολύ καλός στο ποστ, αλλά μπορούμε να πούμε ότι πάθημα (σσ. των προηγούμενων ετών), έγινε μάθημα. Εγώ κοιτάω σε κάθε ματς να παίζω καλά στην άμυνα στο ποστ, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, οπότε και σήμερα κοίταξα να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά.

Περνάω καλά. Όλοι οι άνθρωποι εδώ μου δείχνουν πραγματικά τεράστια αγάπη. Όλα βαίνουν καλώς", ανέφερε αναλυτικά ο Παπαγιάννης.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ