ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαγιάννης: "Συγγνώμη εκ μέρους όλων, υπάρχει μόνο θυμός"

Παπαγιάννης: "Συγγνώμη εκ μέρους όλων, υπάρχει μόνο θυμός"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά από την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ζήτησε συγγνώμη για την εικόνα των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και ο αρχηγός των πρασίνων Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά από το ματς, εμφανώς απογοητευμένος.

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την εικόνα της ομάδας, εστίασε στα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και τόνισε πως όλοι στο πράσινο στρατόπεδο θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:

"Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Ζητάω συγγνώμη εκ μέρους όλων, δεν ήταν εικόνα αυτή. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατάμε και να δίνουμε αυτή την εικόνα στον αντίπαλο, να χάνουμε έτσι επειδή είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα, ήταν τεράστιο λάθος μας αυτό. Θα κοιτάξουμε στη συνέχεια. Είχαμε ένα καλό μομέντουμ στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν το συνεχίσαμε. Ο Ολυμπιακός έβαλε κάποια σουτ και πήρε πάλι ψυχολογία.

Μόνο το συναίσθημα του θυμού υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δεν ήμουν όπως έπρεπε, ειδικά στην άμυνα. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Δεν το λέω με κακό πρόσημο, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό εγχώριο τίτλο. Χάσααμε το Κύπελλο. Δεν έχουμε ξεκινήσει ξανά παιχνίδι σαν το σημερινό. Η διαφορά ήταν τεράστια. Κυνηγούσαμε από εκεί κι έπειτα. Πρέπει να είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ