ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαγιάννης: "Ο Σπανούλης ξέρει παραπάνω πώς είναι οι παίκτες και τα αποδυτήρια"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις πριν από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 στο ΣΕΦ | Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024
Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις πριν από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 στο ΣΕΦ | Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στα ΜΜΕ πριν από την πρώην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των προκριματικών του EuroBasket 2025, μιλώντας για τον νέο προπονητή του και παλιό γνώριμο, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρέθηκε στις κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 και πριν από την πρώτη προπόνηση στο ΣΕΦ, μίλησε στα ΜΜΕ γι' αυτήν τη νέα προσπάθεια.

  • Για την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας: "Δεν υπήρχε κάποια σκέψη. Όσο είμαι υγιής, πάντα θα είμαι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας. Είμαι περήφανος που άλλη μια φορά βρίσκομαι εδώ. Με την έλευση του κόουτς Βασίλη Σπανούλη, η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να φτιάξει και πρέπει να το δείξουμε αυτό"
  • Για τον Βασίλη Σπανούλη: "Δεν είναι πολλά τα χρόνια που σταμάτησε ως παίκτης. Φαίνεται και από το πώς διαχειρίζεται το Περιστέρι. Θέλει να δώσει το καλύτερο που μπορεί. Ξέρει παραπάνω πώς είναι οι παίκτες και τα αποδυτήρια σε μια ομάδα. Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό"
  • Για τη νέα φουρνιά στην Εθνική: "Οι παλιοί με το καλό θα αφήσουν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όποτε έρθει αυτή η στιγμή και με το νέο αίμα θα χτιστεί μια νέα Εθνική. Ξεκινά μια πολύ καλή προσπάθεια από σήμερα"
  • Για τον "κακό δαίμονα" Τσεχία: "Είναι αλήθεια πως δεν μας πάει καλά η Τσεχία. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την προσπάθεια στα παράθυρα. Όλοι στην Εθνική θα δώσουν το 100%, πόσο μάλλον εντός έδρας. Η Τσεχία κάθε φορά παρουσιάζει ένα καλό σύνολο με στόχο, αλλά κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ