EUROLEAGUE

Παπαγιάννης για το τελευταίο σουτ: "Άνοιξα το κινητό και είδα σε μηνύματα να με βρίζουν, δεν απολογούμαι, απλά εξηγώ"

Παπαγιάννης για το τελευταίο σουτ: "Άνοιξα το κινητό και είδα σε μηνύματα να με βρίζουν, δεν απολογούμαι, απλά εξηγώ"

Υβριστικά μηνύματα έλαβε ο Γιώργος Παπαγιάννης, που εξήγησε γιατί πήρε το σουτ στο φινάλε του Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός.

Έβαλε 3/3 τρίποντα στο ματς της πρεμιέρας με την Αρμάνι Μιλάνο. Έβαλε 3/3 τρίποντα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Γιώργος Παπαγιάννης "χάλασε" το απόλυτο στο φινάλε, όταν βρήκε σίδερο στο τέλος της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με την πρώην ομάδα του.

Ο Έλληνας σέντερ εξήγησε στην κάμερα της NOVA ότι βρήκε υβριστικά μηνύματα στο κινητό του γι' αυτή την εκτέλεση και μάλιστα προσπάθησε να εξηγήσει τη σημασία που θα είχε αυτό το σουτ, αν ήταν εύστοχο, στο συνολικό +/- σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

"Θα είμαι ειλικρινής, τις προηγούμενες ημέρες ήμουν πιο χαλαρός. Απόψε ήμουν πιο τσιτωμένος και μετά το παιχνίδι υπάρχει χαρά γιατί η ομάδα μου κέρδισε. Παρόλα αυτά, θα το αναφέρω, άνοιξα το κινητό και είδα σε μηνύματα να με βρίζουν για το τελευταίο σουτ. Έγινε γιατί στη EuroLeague ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί στο τέλος πραγματικά να χρειαστείς αυτό το έξτρα καλάθι. Δεν προσπαθώ να απολογηθώ, απλώς εξηγώ ότι πίσω από αυτό το σουτ υπήρχε ένας λόγος. Κρατάμε την νίκη και πάμε παρακάτω".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ