ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαγιάννης: "Παίξτε ξύλο και πάρτε τη νίκη"

Παπαγιάννης: "Παίξτε ξύλο και πάρτε τη νίκη"

Η Εθνική ανέτρεψε το εις βάρος της -14 (25-39, 20'13") και μετέτρεψε σε θρίαμβο τον τελικό με την Τουρκία ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εκ των κορυφαίων της Ελλάδας στο Eurobasket U18. Συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά και μίλησε για τις καλύτερες μέρες που έρχονται.

Ο σέντερ της Εθνικής Εφήβων Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στον Sport 24 Radio 103.3 και στον Θανάση Τζαφλέρη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ πυ διεξήχθη στον Βόλο

Για τον τελικό κόντρα στην Τουρκία: “Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε με την καρδιά μας για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το μυστικό, ότι παίξαμε με την καρδιά μας. Ο προπονητής μας είπε: παίξτε ξύλο και πάρτε τη νίκη. Είχαμε χάσει δύο ματς και μας είχαν στήσει στον τοίχο, αλλά αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πετύχαμε”.

Για το που αφιερώνει το μετάλλιο: Το αφιερώνω στους γονείς μου, στην οικογένειά μου και σε όλη την ομάδα. Από τον Μάιο που ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και έχουμε κουραστεί πολύ. Την προσωπική μου διάκριση την αφιερώνω στον κόουτς, που με βοηθούσε πάντα”.

Για τους επόμενους στόχους της ομάδας: “Τώρα θέλουμε να ανεβάσουμε την Εθνική Νέων κατηγορία και μετά να πάμε και εκεί για το χρυσό”.

Διαβάστε ακόμη:

Συγχαρητήρια Κοντονή στους "χρυσούς" Εφήβους

Τα highlights του τελικού του Πανευρωπαϊκού Εφήβων

MVP ο Χαραλαμπόπουλος

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ