ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαγιάννης: "Έχουμε πεισμώσει, να τελειώσουμε τη σειρά στη Λάρισα"

Ο Παπαγιάννης καρφώνει στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Λάρισα | 3 Ιουνίου 2022
Ο Παπαγιάννης καρφώνει στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Λάρισα | 3 Ιουνίου 2022 EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού, στην επικράτηση επί της Λάρισας στάθηκε στην ένταση που έβγαλαν οι πράσινοι που έχουν πεισμώσει από την ήττα εκτός έδρας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού, στην επικράτηση επί της Λάρισας στις δηλώσεις που έκανε με το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην ένταση που έβγαλαν οι πράσινοι που έχουν πεισμώσει από την ήττα εκτός έδρας.

"Ξεκάθαρα στο προηγούμενο ματς ξεκινήσαμε με τελείως αρνητικό πρόσημο και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Αφήσαμε τη Λάρισα να σκοράρει από το τρίποντο, πήραν τεράστιο αβαντάζ και κυνηγάγαμε από την αρχή. Στο τέλος πλησιάσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Μας έκανε καλό αυτή. Στην άμυνα δεν παίζαμε με το πάθος που έπρεπε ή όπως έπαιζε η Λάρισα τόσο στα μεταξύ μας παιχνίδια αλλά και στη διάρκεια της σεζόν".

Και συνέχισε: "Δώσαμε ένα καλό μάθημα στους εαυτούς μας σήμερα για να είμαστε προετοιμασμένοι για όσα θα αντιμετωπίσουμε και στη Λάρισα".

Για την ένταση που υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα:

"Η σωστή ένταση για τα ημιτελικά αυτή είναι. Δεν αντιδράσαμε στα δύο πρώτα ματς, αντιδράσαμε σήμερα και θέλουμε να το κρατήσουμε και για το επόμενο παιχνίδι".

Για τη χαλάρωση στο τέταρτο δεκάλεπτο:

"Χαλαρώσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και δεν έπρεπε για την προσπάθεια που κάναμε σε όλο το ματς".

Για την εικόνα της Λάρισας:

"Έχει κάνει ένα καλό σύνολο, έχουν ταιριάξει μεταξύ τους".

Για το ματς που ακολουθεί στη Λάρισα:

"Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη σειρά μέσα στη Λάρισα. Έχουμε πεισμώσει, αναλύσαμε την κάθε λεπτομέρεια από την ήττα μας στο προηγούμενο ματς και δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ