ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Ρούμογλου

Ο Ρούμογλου κατά την παρουσίαση του ΠΑΟΚ
Ο Ρούμογλου κατά την παρουσίαση του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά την ενηλικίωσή του, ο Απόστολος Ρούμογλου υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του, με τον ΠΑΟΚ.

Ο Απόστολος Ρούμογλου γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του πριν από μερικές ημέρες, κι ακολούθως υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Από την στιγμή που ενηλικιώθηκε, ο Δικέφαλος προσέφερε άμεσα στον νεαρό φόργουορντ τη δυνατότητα να μείνει στην ομάδα για πολλά ακόμη χρόνια, με τον ίδιο να επιβραβεύεται με αυτόν τον τρόπο για την σκληρή δουλειά που έχει κάνει υπό τις οδηγίες -και- του Άρη Λυκογιάννη.

Μόλις πριν από δύο μήνες άλλωστε, σημείωσε το πρώτο του καλάθι στη Stoiximan Basket League, στο φινάλε της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Πριν από μερικές ημέρες συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια και σήμερα ο Απόστολος Ρούμογλου υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, συνεχίζοντας στον ΠΑΟΚ αυτό που ξεκίνησε στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, όταν και "έγραψε" τις πρώτες του συμμετοχές με την ομάδα στο πρωτάθλημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ