ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ο Μάρβιν Τζόουνς ξαναβρίσκει τον Λυκογιάννη στην Πυλαία

ΠΑΟΚ: Ο Μάρβιν Τζόουνς ξαναβρίσκει τον Λυκογιάννη στην Πυλαία

Τη συμφωνία του με τον Αμερικάνο σέντερ Μάρβιν Τζόουνς, μια προσωπική επιλογή του κόουτς Άρη Λυκογιάννη, ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μάρβιν Τζόουνς θα παίξει σε τέταρτη ομάδα της Stoiximan Basket League, μια και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ της νέας σεζόν, διευθετώντας μια βασική εκκρεμότητα στη φροντ λάιν.

Ο 27χρονος Αμερικάνος σέντερ (2.13μ) αποδέχθηκε την πρόταση του "Δικεφάλου" για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα βρεθεί ξανά με τον προπονητή Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος τον είχε συστήσει στο ελληνικό κοινό μέσα από την επιλογή του να τον έχει μαζί του στον Κολοσσό. Με καταγωγή από το Σικάγο ο Τζόουνς, ήταν... άνεμος στους Ροδίτες, έχοντας 10.4 πόντους (59% δίποντο, 75% βολές) - 6.4 ριμπάουντ - 1 κόψιμο ανά αγώνα την περίοδο 2017-18.

Χάρη σε αυτούς τους καλούς αριθμούς του είχε ενταχθεί στην ιστορική Ολίμπια Λουμπλιάνας, προτού αγωνιστεί έκτοτε στην τουρκική Πέτκιμσπορ, στην ΚΡΚΑ και στον Προμηθέα Πάτρας.

Η περυσινή σεζόν τον βρήκε στο Περιστέρι, όπου τέλειωσε τη σεζόν με 9.1 πόντους από 65% στο δίποντο και 6.9 ριμπάουντ ανά 25'37'' παραμονής στο παρκέ. Στην πιο παραγωγική εμφάνισή του είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ απέναντι στη Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ