ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Γκρίφιν κόντρα στην Ιγκοκέα

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μάλκολμ Γκρίφιν με την φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Με μία σημαντική απουσία θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την Ιγκοκέα (29/12, 19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, αφού δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μάλκολμ Γκρίφιν.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει αύριο (29/12) την Ιγκοκέα (29/12, 19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League. Θα πρέπει να παλέψει όμως χωρίς τον Μάλκολμ Γκρίφιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι εκτός αποστολής, αφού ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, σε μία σημαντική απουσία για τον "Δικέφαλο", που έχει ακόμα να αντιμετωπίσει την πιθανή ανετοιμότητά του, αφού μετράει μόλις τρεις προπονήσεις λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα που οδήγησε στην αναβολή των τελευταίων αγώνων του σε Ελλάδα και Ευρώπη

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την νίκη για να κατακτήσει την 2η θέση στον όμιλό του και να αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Οστάνδη στην φάση play-in του BCL. Αν ηττηθεί τότε θα τερματίσει στην 3η θέση και θα πέσει πάνω στην Στρασμπούρ με μειονέκτημα έδρας.

TAGS ΠΑΟΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ