ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε ο Μήτρου-Λονγκ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κάρτερ

Ο Μήτρου Λονγκ σε φάση από τον αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Μήτρου Λονγκ σε φάση από τον αγώνα με τον Ηρακλή EUROKINISSI

Ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ χειρουργήθηκε στο γόνατο, ενώ ο Τζάστιν Κάρτερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να μπει άμεσα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Το πρωί της Παρασκευής (19/2) χειρουργήθηκε ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ο ομογενής γκαρντ θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

"Ο Elijah Mitrou-Long, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επιτυχή αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο, με αυτομόσχευμα οπίσθιων μηριαίων. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από το γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο Elijah Mitrou-Long θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ευχόμαστε στον Elijah ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κατά τα άλλα, έφτασε την Παρασκευή (19/2) στη Θεσσαλονίκη ο Αμερικανός περιφερειακός Τζάστιν Κάρτερ, που θα μπει άμεσα στις προπονήσεις για να βοηθήσει τον Δικέφαλο στη συνέχεια της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ