ΟΠΑΠ FINAL 8

ΠΑΟΚ - Άρης: Τα ασύλληπτα νούμερα του Τολιόπουλου στην τελευταία περίοδο που οδήγησαν στη μεγαλειώδη πρόκριση

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Βασίλης Τολιόπουλος πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Άρης KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Βασίλης Τολιόπουλος με μία μοναδική εμφάνιση και ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο υπέγραψε τη μεγάλη νίκη του Άρη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας γκαρντ σκόραρε 17 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε μαγικά πράγματα στην αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και με μία ηγετική εμφάνιση οδήγησε τους κίτρινους στη νίκη - πρόκριση.

Ο Έλληνας γκαρντ σταμάτησε στους 24 πόντους με 5/10 τρίποντα, ενώ ήταν εκείνος που βγήκε μπροστά στα κρίσιμα σημεία και σκόραρε τους καθοριστικούς πόντους που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των κίτρινων.

Το εντυπωσιακό στοιχείο αναφορικά με την στατιστική του είναι το γεγονός ότι οι 17 εκ των 24 πόντων σημειώθηκαν στην τελευταία περίοδο. Συγκεκριμένα, ο Τολιόπουλος ξεκίνησε με 5 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, σκόραρε 2 στο δεύτερο και κανέναν στο τρίτο πριν ξεκινήσει το εκπληκτικό κρεσέντο στο τέταρτο.

Οι κίτρινοι βρίσκονταν πίσω ακόμη και με 15 πόντους 6 λεπτά πριν το φινάλε (64-49), ωστόσο ο Τολιόπουλος ήταν ασταμάτητος και αποτέλεσε τον μπροστάρη της ανατροπής με 17 πόντους στο καθοριστικό δεκάλεπτο.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ