ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 12 εκατ. ευρώ στην ΚΑΕ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Η Γενική Συνέλευση του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενέκρινε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημαντικά νέα για τον ΠΑΟΚ, καθώς εγκρίθηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ ενέκρινε την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, δείγμα των βλέψεων και των προθέσεων της διοίκησης Μυστακίδη για την επόμενη ημέρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι με το βλέμμα στο μέλλον του ΠΑΟΚ, η διοίκηση υπέγραψε τον Αντρέα Τρινκιέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2029, παίρνοντας έναν προπονητή από το πάνω ράφι, για να χτίσει την ομάδα από την επόμενη σεζόν.

Ο Ιταλός προπονητής θα αναλάβει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία, την οποία μέχρι τότε θα έχει ο Παντελής Μπούτσκος.

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ανέλαβε στα μέσα της χρονιάς τις τύχες της ομάδας και από την πρώτη στιγμή φανέρωσε τις προθέσεις του, θέλοντας να πάει τον ΠΑΟΚ στο επόμενο επίπεδο.

Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου είναι ακόμα μία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, θέλοντας να ανεβάσει τον προϋπολογισμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ