ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτοτραυματίστηκε στα αποδυτήρια ο Αγγέλου

Ο Αγγέλου σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Ο Αγγέλου σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο Παλατάκι, ο Βαγγέλης Αγγέλου τραυμάτισε το χέρι του στα αποδυτήρια του γηπέδου (PHOTO).

Είχε και τρίτο ημίχρονο το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Παλατάκι, το βράδυ της Πέμπτης (13/5), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο Βαγγέλης Αγγέλου χτύπησε το χέρι του στα αποδυτήρια και πιθανότατα έχει υποστεί κάταγμα!

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων ήταν έξαλλος από την εικόνα της ομάδας του, που έκανε κακή εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της Stoiximan Basket League και ισοφαρίστηκε στο 1-1, δήλωσε πως "στόχος της ΑΕΚ είναι να πάρει την παράταση", δηλαδή το τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (15/5 στις 17:00) και ξέσπασε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Λίγη ώρα αργότερα, περασμένη 1 τη νύχτα, ο υπεύθυνος Τύπου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Αγγέλου με δημοσίευση στο Facebook: "Ο κόουτς όντως χτύπησε στο (αριστερό) χέρι στην ανάπαυλα του αγώνα. Τού τοποθετήθηκε νάρθηκας. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις τις επόμενες ώρες. Τίποτε περισσότερο προσώρας. Είναι δύσκολη η νύχτα. Μην την κάνουμε δυσκολότερη. Και συν τοις άλλοις, συμπληρώνουμε ήδη μια ώρα αναμονής στα Σπάτα για τις αποσκευές. Τι άλλο εφέτος;".

ΑΕΚ: Αυτοτραυματίστηκε στα αποδυτήρια ο Αγγέλου

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ