ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πάντερ: "Στόχος μας είναι να νικήσουμε δύο φορές στην Μαδρίτη και να προκριθούμε με 3-0 στο Final Four"

Ο Κέβιν Πάντερ
Ο Κέβιν Πάντερ ABA LIGA/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Κέβιν Πάντερ αναφέρθηκε στην σειρά της Παρτίζαν με την Ρεάλ στα playoffs της EuroLeague - όπου οι Σέρβοι έχουν μειονέκτημα έδρας - λέγοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι να πάρει την νίκη στα δύο παιχνίδια στην Μαδρίτη και να προκριθεί με 3-0 στο Final Four.

Ο Κέβιν Πάντερ σέβεται την Ρεάλ, αλλά πιστεύει στις δυνατότητες της Παρτίζαν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σερβική ιστοσελίδα "Mozzart", λοιπόν, αναφέρθηκε στην σειρά με τους Μαδριλένους για τα playoffs της EuroLeague - όπου η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα έδρας - τονίζοντας ότι στόχος των Σέρβων είναι να "σκουπίσουν" τους αντιπάλους τους και να προκριθούν με 3-0 στο Final Four του Κάουνας.

Ο Πάντερ ξεκίνησε αρχικά ήρεμα, λέγοντας ότι "τους έχουμε νικήσει στην κανονική περίοδο, αλλά έιναι άλλα παιχνίδια αυτά. Σε μία σειρά πέντε αγώνων μετρούν οι λεπτομέρειες, το πώς θα βρεις μικρά πράγματα που θα σου δώσουν πλεονέκτημα". Στην συνέχεια ωστόσο - στο κλείσιμο των δηλώσεών του - όταν ρωτήθηκε για το αν ο στόχος της Παρτίζαν είναι να πάρει ένα ματς στην Μαδρίτη, ανέβασε τον πήχη.

"Ο στόχος είναι να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδα στην Μαδρίτη για να είμαι ειλικρινής. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε. Ο στόχος είναι να περάσουμε με 3-0" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ, για να εξηγήσει στην συνέχεια το σκεπτικό του:

"Δεν πας σε ένα παιχνίδι λέγοντας 'θα σας δώσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί πήραμε το προηγούμενο'. Δεν παίζεις έτσι μπάσκετ. Ο στόχος είναι να νικήσεις όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείς, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν μπορείς να πάρεις δύο εκτός έδρας νίκες λοιπόν, γιατί να μην το κάνεις; Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο να πάρουμε την νίκη σε όλα".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ