ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πάντερ για την κατάκτηση της EuroLeague από την Ρεάλ: "Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο Final Four"

Ο Κέβιν Πάντερ
Ο Κέβιν Πάντερ ABA LIGA/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Κέβιν Πάντερ, κλήθηκε να σχολιάσει την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague από την Ρεάλ και απάντησε ότι δεν είδε τον τελικό με τον Ολυμπιακό επειδή τον πονάει το θέμα, προσθέτοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει που πήραν το τρόπαιο οι Μαδριλένοι.

Ένα από τα μεγαλύτερα "what if" του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα αφορά την κατάκτηση της EuroLeague από την Ρεάλ λόγω όσων έγιναν στα playoffs με την Παρτίζαν στο Game 2, στην σύρραξη που έφερε τούμπα την σειρά. Ο Κέβιν Πάντερ το ξέρει αυτό. Αλλά δεν θέλει να το θυμάται.

Ο Αμερικανός γκαρντ - που δέχθηκε ποινή δύο αγώνων λόγω όσων έγιναν, κάτι που βοήθησε την Ρεάλ να επιστρέψει από το 0-2 και να προκριθεί με 3-2 νίκες - κλήθηκε να σχολιάσει την κατάκτηση του τίτλου από τους Μαδριλένους και ήταν απολύτως ειλικρινής.

"Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους στην ομάδα. Πρέπει να προσέξω τι θα πω. Σίγουρα σκεφτόμουν την σειρά με την Ρεάλ και όσα έγιναν" δήλωσε αρχικα΄ο Αμερικανός, για να προσθέσει: "Με πόνεσε σε προσωπικό επίπεδο και όλοι ξέρουν τον λόγο. Σκέφτομαι τα πάντα αυτές τις ημέρες, δεν μπορούσα να το βγάλω από το κεφάλι μου. Τώρα όμως πρέπει να προχωρήσουμε".

Κλείνοντας, ο Πάντερ θέλησε να βάλει μία και καλή τέλος στην κουβέντα, λέγοντας: "Για ακόμα μία φορά πρέπει να προσέξω τι θα πω για το θέμα. Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο Final Four. Συγχαρητήρια (σ.σ στην Ρεάλ) για την κατάκτηση του τίτλου".

Θυμηθείτε τα άγρια επεισόδια στο Game 2 της Ρεάλ με την Παρτίζαν που έφεραν τούμπα την σειρά:

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ