ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πανταζόπουλος: "Απαράδεκτο που δεν επιτράπηκε η είσοδος στους φίλους του Περιστερίου"

Πανταζόπουλος: "Απαράδεκτο που δεν επιτράπηκε η είσοδος στους φίλους του Περιστερίου"
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στην πλευρά του Περιστερίου bwin για την απαγόρευση εισόδου στους φίλους της ομάδας, πριν από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Το Περιστέρι bwin αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, αλλά δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η Αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδο σε φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη, κάτι το οποίο δημιούργησε την έντονη δυσαρέσκεια του Γιώργου Πανταζόπουλου.

Η δήλωση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ Περιστέρι bwin:

"Σήμερα δεν το χαρήκαμε καθόλου και δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό και στην ήττα. Δεν το χαρήκαμε γιατί 47 φίλαθλοι της ομάδας μας ταξίδεψαν με πλοία όλο το βράδυ, κάποιοι με αεροπλάνα το πρωί, αλλά δεν τους άφησαν να μπουν στο γήπεδο. Οι άνθρωποι ήρθαν στην Κρήτη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό και θεωρώ πως είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν τους επιτράπηκε η είσοδος.

Οι κερκίδες ήταν μισοάδειες και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι 47 άνθρωποι δεν είχαν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο. Το Περιστέρι δεν έχει... στρατό, ήταν απλοί φίλαθλοι και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Είναι τραγικό το γεγονός ότι δεν σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους. Έτσι δεν γίνεται να κάνουμε βήματα μπροστά, μ' αρέσει που παραπονιόμαστε όλοι ότι τα γήπεδα είναι άδεια. Άδεια θα παραμείνουν αν έχουμε αυτή τη λογική. Θα ήθελα προσωπικά να τους ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη γιατί θεώρησα πως θα μπορούσαμε να τους βάλουμε μέσα στο κλειστό. Είχα συνεννοηθεί, τους είχα κάνει τις ταυτοποιήσεις, είχα στείλει ταυτότητες και ΑΦΜ στην ομοσπονδία.

Πίστεψαν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Θέλω όμως, να επαναλάβω ότι αυτό που έγινε ήταν τραγικό. Δεν σεβάστηκαν τους φιλάθλους μας και έχω πικραθεί"!

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΟΠΑΠ FINAL 8 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ