ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Final Four

Πανιώνιος: Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Final Four
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Νέα ατυχία για τον Πανιώνιο, καθώς ο Στέλιος Χάλαρης, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παπάγο, υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Μεγάλη ατυχία για τον Στέλιο Χάλαρη, καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου τραυματίστηκε σοβαρά, όπως αποδείχθηκε, στην αναμέτρηση με τον Παπάγο για την Elite League, όπου οι κυανέρυθροι εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Final Four.

Ο Χάλαρης υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί της Δευτέρας (22/4) και η εξέταση έδειξε πως έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η σεζόν ολοκληρώνεται πρόωρα για τον ίδιο.

Ο Πανιώνιος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν (ΖανΛουί, Βεργίνης) και ήρθε ακόμα ένας να προστεθεί στο απουσιολόγιο του Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ολική ρήξη προσθίου χιαστού, όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4).

Ο Στέλιος Χάλαρης τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του πρώτου δεκαλέπτου, στον αγώνα της Κυριακής (21/4) στο κλειστό του Παπάγου. Ο αθλητής εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Τσαπακίδη και προγραμματίζεται η χειρουργική του αποκατάσταση.

Ο Στέλιος έχει τις ευχές όλων μας να επιστρέψει δυνατός το συντομότερο δυνατό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ELITE LEAGUE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ