ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στους "κυανέρυθρους" σε διοικητικό πόστο

Πανιώνιος: Ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στους "κυανέρυθρους" σε διοικητικό πόστο
EUROKINISSI

Σπουδαία νέα για τον Πανιώνιο, αφού ο Φάνης Χριστοδούλου ετοιμάζεται να επιστρέψει στον σύλλογο σε διοικητικό πόστο, προσπαθώντας και αυτός να βοηθήσει με τον τρόπο του στην προσπάθεια της ομάδας να βγει ξανά στην επιφάνεια.

Ο Πανιώνιος γύρισε σελίδα στην ιστορία του πριν από μερικές εβδομάδες όταν έδωσε τα ηνία της ομάδας στους Μικρόπουλο-Ηλιάδη. Και, η πρώτη κίνηση των δύο ανθρώπων που έχουν τις τύχες του μπασκετικού τμήματος είναι δεδομένο ότι θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας, αφού ο Φάνης Χριστοδούλου ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στον σύλλογο που αγαπήθηκε και αναδείχθηκε.

Ο "μπέμπης" του ελληνικού μπάσκετ φαίνεται ότι είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στα κοινά της ομάδας, αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο. Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο τι ρόλο και αρμοδιότητες θα έχει (αφού διαμένει στην Πάρο), παρά μόνο ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει στην νέα προσπάθεια των "κυανέρυθρων" να επιστρέψουν στην επιφάνεια.

Την σεζόν 2022/23 ο Πανιώνιος αναμένεται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α2 Ανδρών.

Θυμηθείτε την προ διετίας συνέντευξη του Φάνη Χριστοδούλου στον Βασίλη Σκουντή και το SPORT24:

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ