Πανιώνιος: Δύο οπαδοί των κυανέρυθρων στο αστυνομικό τμήμα στην Τουρκία, θα προχωρήσει σε καταγγελία στη EuroLeague η ΚΑΕ

Ο Πανιώνιος ενημέρωσε πως δύο φίλαθλοι της ομάδας οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για άσεμνες χειρονομίες στον αγώνα της ομάδας της Νέας Σμύρνης με την Μπεσίκτας και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κρατούνται.
Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Μπεσίκτας στην Τουρκία για το EuroCup, σε ένα ματς που οι κυανέρυθροι έχουν παράπονα για τη συμπεριφορά των γηπεδούχων.
Μάλιστα, η υπόθεση έχει νέο επεισόδιο, καθώς όπως αναφέρει η ομάδα της Νέας Σμύρνης σε ενημέρωσή της, δύο φίλαθλοι της ομάδας οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, με την αιτιολογία ότι έκαναν άσεμνη χειρονομία, αντιδρώντας στην επίθεση των οπαδών της Μπεσίκτας.
Όπως αναφέρει η πλευά του Πανιωνίου, οι φίλαθλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να βεβαιωθεί ότι δεν έχουν υποστεί αστυνομική βία και κρατούνται εκεί, ενώ μάλιστα τους έχουν πάρει τα κινητά τηλέφωνα και τα διαβατήρια.
Η κυανέρυθρη ΚΑΕ επικοινώνησε με το προξενείο και τόσο ο – εκ των προέδρων – Παναγιώτης Ηλιάδης, όσο και ο υπεύθυνος ασφαλείας ζήτησαν να αφήσουν τα δύο άτομα να φύγουν.
Ο Πανιώνιος όπως αναφέρει, θα προβεί σε καταγγελία στη EuroLeague Basketball για όσα συνέβησαν.