ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Δυνατά για Τζίκιτς

Αλεξάνταρ Τζίκιτς
FIBA BASKETBALL

Ο Πανιώνιος στρέφεται στην περίπτωση του Αλεκσάνταρ Τζίκιτς για την άκρη του πάγκου του, μετά το αδιέξοδο με την υπόθεση Τζανμάρκο Ποτσέκο.

Ο Πανιώνιος κινείται στην αγορά για τον εκλεκτό που θα διαδεχθεί τον Λούκα Παβίτσεβιτς στην άκρη του πάγκου, την ώρα που το “τιμόνι” της ομάδας βρίσκεται στα χέρια των Κρις Χουγκάζ και Νίκου Καραγιάννη.

Το όνομα του Τζανμάρκο Ποτσέκο βρέθηκε στο κάδρο κι ενώ οι συζητήσεις κινούνταν σε πολύ καλό επίπεδο, εν τέλει δεν προχώρησαν, με αποτέλεσμα οι κυανέρυθροι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις και τον – εκ των προέδρων της ομάδας – Θοδωρή Μικρόπουλο, να δηλώνει πως πάμε για άλλον καλύτερο.

Η περίπτωση του Αλεκσάνταρ Τζίκιτς έπεσε αμέσως στο τραπέζι και οι κυανέρυθροι παλεύουν δυνατά για να τον φέρουν στην Πλατεία.

Ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας, ο οποίος αντιμετώπισε την Εθνική Ελλάδας στο EuroBasket 2025 φαίνεται πως είναι το όνομα που έχουν κυκλώσει οι ιθύνοντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης, για να καθοδηγήσει τον Πανιώνιο στην επόμενη ημέρα.

Ο 54χρονος Σέρβος τεχνικός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αποτελέσει μεταξύ άλλων head coach σε Μπέοβουκ, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Κρκα, Λιέτοβος Ρίτας, Βόρεια Μακεδονία, Παρτίζαν, Μπούντουτσνοστ, Εστουντιάντες και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Έχει διατελέσει επίσης assistant coach των Μινεσότα Τίμπεργουλβς την διετία 2005-07.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ