EUROLEAGUE

Πάνγκος και Ντέιβις στην πόρτα της εξόδου από την Αρμάνι Μιλάνο

Ο Κέβιν Πάνγκος σε αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Κέβιν Πάνγκος σε αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο OLIMPIA MILANO

Σε άλλη πόλη, σε άλλη χώρα, σε άλλη ομάδα αναμένεται να συνεχίσουν τις καριέρες τους ο Κέβιν Πάνγκος και ο Μπράντον Ντέιβις.

Έτοιμη για ριζικές αλλαγές είναι η Αρμάνι Μιλάνο το φετινό καλοκαίρι, με αρκετούς παίκτες της να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για άλλες χώρες. Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, για παράδειγμα, είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, την ώρα που το basketnews.com υποστηρίζει ότι ο Κέβιν Πάνγκος και ο Μπράντον Ντέιβις βρίσκονται επίσης στην πόρτα της εξόδου.

Ο 30χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ είχε 8.9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά 25:04 σε 16 αγώνες της EuroLeague, ενώ ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ είχε 10.2 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 18:23 σε 33 αγώνες της διοργάνωσης. Και οι δύο πάντως έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ατζέντηδές τους, τους έχουν ήδη βγάλει στην αγορά.

Συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο έχουν επίσης οι Στέφανο Τονούτ, Μπίλι Μπάρον, Ντέβον Χολ, Ντάβιντε Αλβίτι, Ντεσόν Τόμας, Νικολό Μέλι, Γιόχαν Φόγκτμαν, αλλά και ο Έτορε Μεσίνα. Ελεύθεροι είναι οι Τιμότ Λουγουαγού-Καμπαρό, Σαμπάζ Νέιπιερ, Σαβόν Σιλντς, Κάιλ Χάινς, Λουίτζι Ντατόμε, Πολ Μπιλίγκα, Τζαμπάολο Ρίτσι.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ