ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 85-92: Ματσάρα και νίκη των Ρώσων στη δεύτερη παράταση

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 85-92: Ματσάρα και νίκη των Ρώσων στη δεύτερη παράταση
VAGELIS STOLIS

Δύο παρατάσεις χρειάστηκαν Παναθηναϊκός και Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να παίρνει τη νίκη (92-85) στο ματς στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και τραυματίστηκε ο Ντάριλ Μέικον.

Ο αρχηγός, Ιωάννης Παπαπέτρου, βρισκόταν εκτός αγώνα καθώς έχει ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για το ετήσιο meeting των captains της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός είχε δύσκολο έργο το βράδυ της Τρίτης (7/9) στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, έστειλε τον αγώνα στην παράταση με καλάθι του Οκάρο Γουάιτ και τελικά λύγισε στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο με 92-85.

Οι πράσινοι πέτυχαν 7 πόντους στην πρώτη περίοδο, 15 στη δεύτερη, έκαναν την αντεπίθεσή τους στην τρίτη στην οποία σκόραραν 23, περισσότερους απ' όσους είχαν στο ημίχρονο και τελικά έστειλαν τον αγώνα στην παράταση με το 68-68 να αφήνει ικανοποιημένους τους δυο προπονητές που είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ειδικές καταστάσεις με πρόσωπα και σχήματα.

Ο Γουάιτ ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράταση με καλάθι στο 1.8", με τις δύο ομάδες να χρειάζονται και δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο για να λύσουν τις "διαφορές" τους. Τελικά η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα και όλοι αποχώρησαν ευχαριστημένοι από το παρκέ του ΟΑΚΑ με φόντο τη σεζόν 2021/22.

Αγωνία, τέλος, για τον Ντάριλ Μέικον που αποχώρησε με διάστρεμμα στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Ο Αμερικανός βγήκε υποβασταζόμενος και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στη διάρκεια της Τετάρτης (8/9). Δεν αγωνίστηκε ο Νέμανια Νέντοβιτς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-16, 22-35, 45-54, 68-68 (κ.α.), 79-79 (1η παρ.), 85-92 (2η παρ.)

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 85-92: Ματσάρα και νίκη των Ρώσων στη δεύτερη παράταση
Οκάρι Γουάιτ, Κέντρικ Πέρι και Βασίλης Καββαδάς σε φάση από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης VAGELIS STOLIS
Ο Ντάριλ Μέικον αποχωρεί τραυματίας από το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ
Ο Ντάριλ Μέικον αποχωρεί τραυματίας από το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ VAGELIS STOLIS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ