EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Η φάση του πρώτου δεκαλέπτου που εξόργισε τον Βόβορα

Ο Γιώργος Βόβορας στον πάγκο του Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ζάλγκιρις για την Euroleague
Ο Γιώργος Βόβορας στον πάγκο του Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ζάλγκιρις για την Euroleague EUROKINISSI SPORTS

O Γιώργος Βόβορας είχε πολλούς λόγους να είναι δυσαρεστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την Ζάλγκιρις στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μία φάση προς το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου τον έβγαλε εκτός εαυτού (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε με την απαραίτηση προσήλωση στο παιχνίδι του απέναντι στην Ζάλγκιρις για την 13η αγωνιστική της Euroleague και αυτό αποτυπώθηκε στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, με τους Λιθουανούς να αποκτούν προβάδισμα 12 πόντων με νταμπλ-σκορ έναντι του τριφυλλιού (24-12).

Σε αυτό το κακό διάστημα του Παναθηναϊκού, ειδικά στην άμυνά του, υπήρχε μία φάση που έκανε τον Γιώργο Βόβορα να ξεσπάσει.

Ήταν η στιγμνή που ο Γκριγκόνις βρήκε ανοιχτό γήπεδο και έγραψε με χαρακτηριστική ευκολία το 22-12 για την ομάδα του, με τον 43χρονο τεχνικό να ωρύεται για το γεγονός πως αν και είχαν φάουλ να δώσουν οι παίκτες του (δεν είχαν συμπληρώσει τα 4 ομαδικά) ουδείς θέλησε να τον σταματήσει για να γλιτώσει το καλάθι η ομάδα του.

Δείτε την έντονη αντίδραση του Βόβορα μετά το καλάθι της Ζάλγκιρις:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ