EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Μποχωρίδης, χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης διεισδύει στο καλάθι της Χίμκι
EUROKINISSI

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα και θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (9/10, 21:00).

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος είδε ακόμη έναν περιφερειακό να τίθεται νοκ άουτ με πρόβλημα τραυματισμού. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα στη διάρκεια της προπόνησης των πρασίνων και είναι εκτός μάχης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (9/10, 21:00).

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ κουβάλησε μόνος του από το "1" τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην πρεμιέρα με τη Χίμκι, ήταν εξαιρετικός, αλλά δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Γιώργο Βόβορα στην εντός έδρας μονομαχία με τους ερυθρόλευκους.

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πιερ Τζάκσον, ενώ ο Χάουαρντ Σαντ Ρος κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το "παρών". Έτσι, δεν αποκλείεται για δεύτερο σερί παιχνίδι στην EuroLeague, το τριφύλλι να παραταχθεί με έναν και μόνο πόιντ γκαρντ, εν προκειμένω τον Κίφερ Σάικς, ο οποίος αποκτήθηκε με μηνιαίο συμβόλαιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ