ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελευταία στιγμή η απόφαση για τον Ντάριλ Μέικον με Μονακό

Ο Ντάριλ Μέικον
Ο Ντάριλ Μέικον PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Ντάριλ Μέικον ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου κι η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Μονακό (1/2, 21:00, Novasports Prime, LIVE στο SPORT24) θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Χειρουργήθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Μετά από περίπου μια βδομάδα, ο Ντάριλ Μέικον ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, γεγονός που συνεπάγεται πως αυξήθηκαν (ελαφρώς) οι πιθανότητες συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα με τη Μονακό (1/2, 21:00, Novasports Prime, LIVE στο SPORT24).

Δεδομένου ότι ήταν εκτός δράσης τις προηγούμενες ημέρες, η απόφαση για τη συμμετοχή του (ή μη) στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, λίγη ώρα δηλαδή πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Εξάλλου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποβλήθηκε στη διάρκεια της ημέρας σε ενδοσκοπική επέμβαση για την αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρούσε. Ο αρχηγός του τριφυλλιού θα πάρει εξιτήριο την Τρίτη 1 Ιανουαρίου, αρχίζοντας πλέον να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ