ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελευταία στιγμή για Μέικον και Μποχωρίδη με Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Τελευταία στιγμή για Μέικον και Μποχωρίδη με Περιστέρι
EUROKINISSI

Ο Ντάριλ Μέικον και ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησαν μέρος του προγράμματος το Σάββατο 12 Μαρτίου, με τη συμμετοχή αμφοτέρων στο εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (13/3, 20:00) να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Για πολλοστή φορά τις τελευταίες εβδομάδες, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπόρεσε να προπονήσει την ομάδα του, όπως θα ήθελε. Την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι (13/3, 20:00) για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε πολλές απουσίες (Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Λευτέρης Μαντζούκας, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Στέφαν Γιόβιτς), ενώ ακόμη δύο παίκτες ακολούθησαν μόνο μέρος του προγράμματος.

Ο λόγος για τον Ντάριλ Μέικον και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, οι οποίοι βέβαια δεν θεωρούνται δεδομένοι για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς. Η συμμετοχή αμφοτέρων στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αυτό που μοιάζει σαφές πάντως είναι πως ο Δημήτρης Πρίφτης θα πορευτεί με πολύ μικρό ροτέισον, λίγες ημέρες πριν από το συναπάντημα με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague (17/3, 21:00).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ