ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό εν όψει της επόμενης σεζόν με την παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα των "πρασίνων". Οι δύο πλευρές έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές, με τον διεθνή φόργουορντ να θέλει να μάθει το πλάνο της ομάδας.

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν σε EuroLeague και Stoiximan Basket League έχει αρχίσει και στους "πράσινους" μετά από την έλευση του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας. Νούμερο ένα προτεραιότητα είναι η παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην ομάδα, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις τους. Από την παραμονή ή όχι του αρχηγού θα εξαρτηθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού. Η ομάδα επιθυμεί να "χτίσει" το ρόστερ της γύρω από τον έμπειρο φόργουορντ και θα προσπαθήσει να του παρουσιάσει ένα δελεαστικό πακέτο με στόχο να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ο Παπαπέτρου περιμένει να μάθει το ακριβές πλάνο της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, μιας και το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα για να μείνει ή όχι στον Παναθηναϊκό. Προτεραιότητα του παίκτη είναι να χτιστεί ένα καλό σύνολο που θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην EuroLeague, ενώ από το εξωτερικό έχουν μειωθεί οι ομάδες που μπορούν να τον δελεάσουν.

Το όνομα του Ιωάννη Παπαπέτρου συνδέθηκε και με την Αναντολού Εφές και με τη Ζενίτ, ωστόσο η τουρκική ομάδα δεν φαίνεται να καίγεται για παίκτη στην συγκεκριμένη θέση, ενώ από την άλλη η ομάδα της Ρωσίας έχει ως προτεραιότητα να ενισχυθεί στην θέση του πόιντ γκαρντ μιας και ο Κέβιν Πάγκος θέλει να περιμένει όσο περισσότερο γίνεται το ΝΒΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ