ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Τζεχάιβ Φλόιντ, σε καλό δρόμο και με Μέικον

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ με την φανέλα της Λάρισας
Ο Τζεχάιβ Φλόιντ με την φανέλα της Λάρισας EUROKINISSI

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και απομένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση του Ντάριλ Μέικον.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Αμερικανό σέντερ Τζεχάιβ Φλόιντ και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Φλόιντ (24 χρονών, 2.03 μετρα), είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη που θα καλύψει την θέση του back-up σέντερ.

Το μοναδικό που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την απόκτηση του Αμερικανού ψηλού. Την περασμένη σεζόν ο Φλόιντ αρχικά αγωνίστηκε στον Προμηθέα και κατόπιν πήρε μεταγραφή για τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, με την φανέλα της οποίας είχε 10.7 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής. Πρόπερσι αγωνίστηκε στη Λάρισα.

Επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού θα είναι ο Ντάριλ Μέικον. Ο Αμερικανός προορίζεται για μπακ απ του Νέντοβιτς στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και οι συζητήσεις μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο τέως παίκτης της ΑΕΚ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα, αλλά μοιάζει πολύ πιθανό πλέον να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ, αλλά φορώντας την πράσινη φανέλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ