ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο προπονητικό τιμ δίπλα στον Σερέλη ο Βασίλης Σίμτσακ, αποχωρούν Γιαπλές και Βόβορας

Ο Βασίλης Σίμτσακ
Ο Βασίλης Σίμτσακ INTIME

Ο Βασίλης Σίμτσακ θα είναι ο ένας εκ των βοηθών του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μένει μόνο για το ματς με την Αρμάνι ο Γιώργος Βόβορας και αποχωρεί μετά μαζί με τον Θανάση Γιαπλέ.

Η επιστροφή του Χρήστου Σερέλη - ως πρώτος προπονητής αυτή τη φορά - στον Παναθηναϊκό φέρνει αλλαγές και στο υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο των "πράσινων".

Ο Βασίλης Σίμτσακ θα είναι το ένα μέλος του τεχνικού τιμ του 49χρονου τεχνικού, γυρνώντας κι αυτός στους "πράσινους" σχεδόν μετά από ένα χρόνο, αφού ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη την περσινή σεζόν.

Ο Σερέλης βρίσκεται στη διαδικασία της στελέχωσης και του υπόλοιπου πάγκου του Παναθηναϊκού, καθώς θα αποχωρήσουν τόσο ο Γιώργος Βόβορας, όσο και ο Θανάσης Γιαπλές.

Η μόνη διαφορά στις δύο περιπτώσεις είναι ότι ο Βόβορας θα παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμα, προκειμένου να προετοιμάσει και να παραδωσει την ομάδα στον Σερέλη εν όψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (23/2, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην Ιταλία για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ