ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, Σλούκας: "Σεβασμός, κίνητρο και σκληρή δουλειά, έτσι μεγάλωσα"

Παναθηναϊκός, Σλούκας: "Σεβασμός, κίνητρο και σκληρή δουλειά, έτσι μεγάλωσα"
STOLIS_VAGGELIS

Ο Κώστας Σλούκας έκανε το πρώτο social post ως παίκτης του Παναθηναϊκού, μιλώντας για σεβασμό, κίνητρο και σκληρή δουλειά.

Σχεδόν ένα μήνα μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, ο διεθνής γκαρντ έκανε το πρώτο social post, με την ιδιότητα του αθλητή των πρασίνων -το τελευταίο χρονικά αφορούσε στο "αντίο" από τον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος γκαρντ ανάρτησε στο Instagram τη φωτογραφία από την στιγμή των υπογραφών με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά κι αυτές από τις ατομικές προπονήσεις που κάνει εδώ και αρκετό καιρό στο ΟΑΚΑ, εξηγώντας πως ανυπομονεί να ανταποδώσει την θερμή υποδοχή, την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό.

Εκτός των άλλων, κάνει λόγο για "σεβασμό, κίνητρο και σκληρή δουλειά". Παρεμπιπτόντως, τη λέξη "σεβασμός" είχε χρησιμοποιήσει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανάρτησε, την ημέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Το μήνυμα του Κώστα Σλούκα στο Instagram:

"Σεβασμός, Κίνητρο και Σκληρή δουλειά.

Έτσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι σε κάθε απόφαση και βήμα στη ζωή μου.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας του Παναθηναϊκού για την θερμή υποδοχή, την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό.

Ανυπομονώ να ανταποδώσω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ