ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Τα "θέλω" και τα "πρέπει" τα διαχειριζόμαστε με λάθος τρόπο στο παρκέ"

Ο Γιώργος Βόβορας όρθιος μπροστά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Stoiximan Basket League
Ο Γιώργος Βόβορας όρθιος μπροστά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γύρισε από το -14, όμως λύγισε στη δεύτερη παράταση από τη Ρεάλ (97-93). Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε πως χάθηκε μία ευκαιρία, ενώ σημείωσε πως υπάρχει λανθασμένη διαχείριση όσον αφορά τα "πρέπει" και τα "θέλω" της ομάδας στο παρκέ.

Μία μεγάλη και σημαντική νίκη είχε την ευκαιρία να πάρει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέναντι στη Ρεάλ, όμως η δεύτερη παράταση ήταν η κομβική, με αποτέλεσμα να λυγίσει στο τέλος (97-93) και να βρίσκεται πλέον στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στην EuroLeague.

Ο τεχνικός των "πρασίνων", Γιώργος Βόβορας, μίλησε για την μεγάλη ευκαιρία που είχε η ομάδα του να πάρει απόψε τη νίκη, τονίζοντας δε πως υπάρχει λανθασμένη διαχείριση όσον αφορά τα "πρέπει" και τα "θέλω" της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

"Θεωρώ ότι παίχτηκε ένα ματς με πολύ μεγάλη ένταση και χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Είχαμε πει πριν το ματς, πως πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θερώ ότι σε αυτό το σημείο πήραμε αρκετά καλό βαθμό. Οι λεποτομέρειες στο τέλος έκριναν το νικητή. Έτσι είναι η EuroLeague, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η νοοτροπία μας, η διάθεση να παλέψουμε ως το τέλος. Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται. Με αυτή τη νοοτροπία και το μοτίβο πρέπει να συνεχίσουμε".

Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετούς παίκτες που κάνουν τόσο μεγάλο step up και το κίνητρο υπάρχει. Το “πρέπει” είναι διαφορετικό με την Ζαλγκίρις και διαφορετικό με την Μπαρτσελόνα. Για να παίζει η ομάδα με τον ίδιο χαρακτήρα σε όλα τα ματς, χρειάζεται χρόνο, χιλιόμετρα ώστε να χτιστεί ένα υγιές και δυνατό σύνολο. Και βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Όμως χάνουμε ευκαιρίες και αδικούμε τον εαυτό μας. Τα "θέλω" και τα "πρέπει" το διαχειριζόμαστε με λάθος τρόπο στο παρκέ".

Ενώ συνέχισε: "Όταν τελείωσε το ματς σκέφτηκα το τρίποντο του Ρούντι πριν δύο χρόνια. Είναι δύσκολο. Με τον κόσμο θα ήταν ένα ματς που θα παίρναμε έξτρα ώθηση. Σε 48 ώρες θα είμαστε εδώ να μιλάμε για άλλο ματς. Υπάρχουν δύο σελίδες, η μία πως χάσαμε από τη Ρεάλ στις λεπτομέρειες, αλλά εγώ θα κρατήσω την άλλη σελίδα πως αυτή τη διάθεση και την πίστη πρέπει να τη δείχνουμε και στο επόμενο ματς κια να μην έχουμε τα παιχνίδια με μεγάλες διακυμάνσεις".

Τέλος, όσον αφορά την κατάσταση του Μακ: "Έχει διάστρεμμα. Είναι πολύ νωρίς. Αύριο θα έεχουμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ