ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με Αταμάν, Σλούκα και Μήτογλου με δεμένο χέρι

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με Αταμάν, Σλούκα και Μήτογλου με δεμένο χέρι
@PAOBCGR

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν και του Κώστα Σλούκα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου. Οι πράσινοι θα προπονηθούν επί ελληνικού εδάφους και την Παρασκευή (1/9) και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για Σλοβενία.

Το πρωί της Πέμπτης ο νέος Παναθηναϊκός μπήκε στο ΟΑΚΑ και έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2023/24.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πέρα από τους διεθνείς Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Μωραΐτη, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ, που βρίσκονται στο MundoBasket 2023.

Ρόλο παρατηρητή είχε ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος επέστρεψε πρόωρα από τη Μανίλα, αφού υπέστη ρωγμώδες κάταγμα βάσης μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι, λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου. Ο φόργουορντ είχε δεμένο χέρι, όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία.

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με Αταμάν, Σλούκα και Μήτογλου με δεμένο χέρι
Ο Ντίνος Μήτογλου με δεμένο χέρι αλλά και με χαμόγελο στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού @PAOBCGR


Φυσικά, αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν ο Κώστας Σλούκας που μετακόμισε στους πράσινους από τον Ολυμπιακό, με σκοπό να γίνει ο ηγέτης ομάδας.

Να σημειώσουμε πως το τριφύλλι θα προπονηθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και το πρωί της Παρασκευής (1/9) και κατόπιν θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία, εκεί όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ