ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο από την EuroLeague για πυρσό στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Σαντ Ρος στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Σαντ Ρος στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η EuroLeague τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 5.000€ τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για πυρσό που άναψε στη διάρκεια του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Υπότροπο το τριφύλλι σε τέτοια περιστατικά.

Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε πριν από μία βδομάδα ήταν το πρώτο στο ΟΑΚΑ με την παρουσία φιλάθλων σε αγώνα της EuroLeague μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχθηκε ξανά τους φίλους του, μετά από ενάμιση χρόνο, με την ατμόσφαιρα να θυμίζει -στον βαθμό του εφικτού- τις παλιές καλές (προ κορονοϊού) εποχές.

Πλην όμως, ένας πυρσός που άναψε στη διάρκεια του δεύτερου μέρους του αγώνα ήταν αρκετός προκειμένου να επιβληθεί πρόστιμο από την EuroLeague στο τριφύλλι. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι υποχρεούνται να καταβάλλουν το ποσό των 5.000€ ως τιμωρία.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι υπότροπος σε τέτοια θέμα στην EuroLeague, όπερ και σημαίνει πως σε ενδεχόμενη επανάληψη τέτοιου φαινομένου το πρόστιμο θα είναι ακόμη υψηλότερο ενώ -σε έσχατη περίπτωση- θα υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας του ΟΑΚΑ με κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ