EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Πάλι θεραπεία ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προσπαθεί να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη σε αγώνα της EuroLeague
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπό το βλέμμα του Νικ Καλάθη EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε θεραπεία για ακόμη μία μέρα, γεγονός που καθιστά πλέον αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Έτοιμος ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, αντιθέτως έκανε ξανά θεραπεία και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου με τη Φενέρμπαχτσε είναι αμφίβολη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δέχθηκε ένα χτύπημα στα πλευρά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται κι έτσι ο Γιώργος Βόβορας δεν είναι σίγουρος αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τη μονομαχία με την τουρκική ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Κίφερ Σάικς, λόγω προβλήματος στο πόδι -επίσης από τον αγώνα με τους μπλαουγκράνα- από την άλλη όμως, τα ευχάριστα έρχονται από τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 26χρονος γκαρντ προπονείται κανονικά το τελευταίο τριήμερο, έχει ξεπεράσει πλήρως την θλάση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και είναι έτοιμος για τη μονομαχία με την τουρκική ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ