ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παπαγιάννης και Γουίλιαμς στη δωδεκάδα με τη Μονακό

Παναθηναϊκός: Παπαγιάννης και Γουίλιαμς στη δωδεκάδα με τη Μονακό
INTIME SPORTS

Την τελευταία στιγμή, τόσο ο Γιώργος Παπαγιάννης όσο και ο Ντέρικ Γουίλιαμς συμπεριλήφθηκαν στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με τη Μονακό (21/10, 21:00, Novasports 4HD, Match Center στο SPORT24).

Τις τελευταίες ώρες, ο Ντέγιαν Ράντοντιτς είχε να ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας τόσο του Γιώργου Παπαγιάννη όσο και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα ανήμερα του αγώνα με τη Μονακό (21/10, 21:00, Novasports 4HD, Match Center στο SPORT24), με τη συμμετοχή τους να κρίνεται ως "απόφαση της τελευταίας στιγμής".

Εν τέλει, αμφότεροι κατάφεραν να αφήσουν πίσω αυτά που τους είχαν βάλει στην κατηγορία των αμφίβολων και να συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα των πρασίνων για την εντός έδρας μονομαχία με την παρέα του Μάικ Τζέιμς.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ώρες, με τον χρόνο συμμετοχής του βέβαια να είναι κάτι που θα κριθεί κατόπιν συνεννόησης του ιδίου με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ ο Ντέρικ Γουίλιαμς θα αγωνιστεί παρά το γεγονός πως ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον μηρό (λόγω αιματώματος) μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου.

Από την άλλη, στην injury list του Παναθηναϊκού παραμένει ο Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος δεν έχει ανακάμψει ακόμη από την θλάση που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες στον λαγονοψοΐτη.

Αναλυτικά το Depth Chart του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Μονακό:

  • PG: Πάρις Λι, Λευτέρης Μποχωρίδης.
  • SG: Μάριους Γκριγκόνις, Άντριου Άντριους, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.
  • SF: Ματέους Πονίτκα, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας.
  • PF: Ντέρικ Γουίλιαμς, Νίκος Χουγκάζ.
  • C: Γιώργος Παπαγιάννης, Αρτούρας Γκουντάιτις.
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ