ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Συνέχεια αφίξεων με Μπεντίλ, ακολουθεί ο Φριντέτ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΕΝΤΙΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Στην Ελλάδα έφτασε στις 02:10 τα ξημερώματα ο Μπεν Μπέντιλ, ώστε να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό τις επόμενες μέρες. Το πράσινο μήνυμα του Τζίμερ Φριντέτ που είναι ο επόμενος που καταφθάνει.

Με δύο ώρες καθυστέρηση, ο Μπεν Μπέντιλ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τον Αργύρη Πεδουλάκη και το τιμ του.

Ο Αμερικανός ταξίδεψε μέσω Φρανκφούρτης, έφτασε στις ο2:10 στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και εμφανίστηκε κεφάτος παρά την ταλαιπωρία. Πλέον, για τον ίδιο ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι με την πράσινη φανέλα και είναι ανυπόμονος.

BRADFORD, ENGLAND - DECEMBER 11: Arsene Wenger the Arsenal manager looks on during the Capital One Cup quarter final match between Bradford City and Arsenal at the Coral Windows Stadium, Valley Parade on December 11, 2012 in Bradford, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) Getty Images

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Κυριακής (18/8) είχε καταφθάσει ο Γουέσλι Τζόνσον, ενώ οι υπόλοιποι ξένοι αναμένεται να φτάσουν σήμερα (19/8) στην Αθήνα. Μάλιστα, ο Τζίμερ Φριντέτ έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά του.

Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου. Ήρθε νέο μέλος στην οικογένειας με τον Ταφτ και η Ουέσλι μεγαλώνει. Είναι ξεκαρδιστική και διασκεδαστική πάντα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να τους χαιρετάς, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθουν μαζί μου στην Ελλάδα. Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια που έχω και το παιχνίδι, που έχω κάνει επάγγελμα και έχει φέρει εμένα και την οικογένειά μου σε όλο τον κόσμο. Ώρα να ετοιμαστούμε για μια υπέροχη σεζόν“, έγραψε στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ