MEDIA

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο προημιτελικός των "αιωνίων" για το Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών θα μεταδοθεί από το ERTSports 1

1   2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
1 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (24/12, 13:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών θα μεταδοθεί από το ERTSports 1 όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γυναικών (24/12, 13:00) που θα δώσει ένα από τα εναπομείναντα τρία εισιτήρια των ημιτελικών (το πρώτο πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα), με την ΕΟΚ να ανακοινώνει ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ERTSports 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Γυναικών είναι προ των πυλών. Ένα εισιτήριο για τους ημιτελικούς βρίσκεται ήδη στα χέρια του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τα άλλα τρία θα δοθούν το διήμερο 23 και 24 Δεκεμβρίου.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” θα διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου στις 13.00 και θα μεταδοθεί από την ERTSports 1. Σήμερα στις 17.30 θα μιλήσουν στην εκπομπή SportNews η Διονυσία Αλεξανδρή από τον Παναθηναϊκό και η Ελεάννα Χριστινάκη από τον Ολυμπιακό. Δύο αθλήτριες που έχουν κοινή πορεία ετών στην Εθνική Ομάδα.

Οι αγώνες Ελευθερία Μοσχάτου-Πρωτέας Βούλας και Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν στις 23/12 και θα μεταδοθούν από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (youtube.com/@hellenicbf)".

TAGS MEDIA Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ