STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η τελευταία φάση του ντέρμπι και το φάουλ που ζήτησαν οι πράσινοι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η τελευταία φάση του ντέρμπι και το φάουλ που ζήτησαν οι πράσινοι

Η άμυνα του Γουόκαπ στον Μπέικον, η άμυνα του Φαλ στον Γουίλιαμς και η επαφή του Γάλλου σέντερ με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Δείτε τι έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (19/3).

Με το σκορ στο 74-76, ο Παναθηναϊκός είχε το απόγευμα της Κυριακής (19/3) την ευκαιρία είτε να ισοφαρίσει, είτε να περάσει μπροστά. Ο Ολυμπιακός επέλεξε να παίξει άμυνα, ο Γουόκαπ πήγε στον Μπέικον χωρίς αλλαγή στο σκριν, ο Αμερικανός των πράσινων δεν βρήκε το σουτ που χρειαζόταν και η μπάλα έφτασε στον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Αυτός πήρε το drive για να αστοχήσει υπό την πίεση του Φαλ, με τον Παπαγιάννη να διεκδικεί το επιθετικό ριμπάουντ αλλά τη μπάλα να φεύγει εκτός από τα δικά του χέρια. Το video δείχνει ότι υπήρξε επαφή του Φαλ με τον Έλληνα σέντερ, ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε σε αυτή τη φάση λέγοντας ότι οι διαιτητές μπορούσαν να δώσουν βολές στην ομάδα του, αυτό δεν έγινε και το ματς ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να φτάνει τις 12 σερί νίκες επί του αιωνίου αντιπάλου του σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ