STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ενός λεπτού σιγή πριν από το Game 4 για τα θύματα του ναυαγίου της Πύλου

Μονομαχία του Γουόκαπ με τον Γκριγκόνις
Μονομαχία του Γουόκαπ με τον Γκριγκόνις EUROKINISSI SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι πριν από την έναρξη του Game 4 των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το matchcenter του SPORT24) ως ένδειξη πένθους για τα θύματα του ναυαγίου της Πύλου.

Το Game 4 των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το matchcenter του SPORT24) παρά την κήρυξη τριήμερο πένθους για τα θύματα του πολύνεκρου ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου. Ο αγώνας όμως θα γίνει μέσα σε κλίμα πένθους.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, πριν από το παιχνίδι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή. Παράλληλα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με πένθος στις εμφανίσεις τους, ενώ δεν θα ακούγεται μουσική κατά την διάρκεια των διακοπών και των τάιμ-άουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας του ναυαγίου της Πύλου θα τηρηθεί πριν την έναρξη του αποψινού (15/6, 21:15) 4ου Τελικού των Playoffs της Basket League Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με απόφαση του ΕΣΑΚΕ και συμφώνως με την διευκρινιστική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην συνάντηση με πένθος στις εμφανίσεις τους, ενώ δεν θα ακούγεται μουσική κατά την διάρκεια των διακοπών και των τάιμ άουτ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ