ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης υπέστη θλάση και χάνει την Εφές, κανονικά ο Μέικον

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο ματς κόντρα στη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ
Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο ματς κόντρα στη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ INTIME

Πρόβλημα με τον Γιώργο Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό, αφού ο διεθνής σέντερ υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Παρασκευής (21/1) με την Αναντολού Εφές.

Χωρίς τον Γιώργο Παπαγιάννη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Τουρκία (21/1, 19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, αφού ο διεθνής σέντερ υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο Παπαγιάννης αναμένεται να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και η περίπτωσή του θα εξετάζεται μέρα με την μέρα. Αυτό που πλέον ελπίζουν οι "πράσινοι" είναι να μην χάσουν για μεγάλο διάστημα τον βασικό τους σέντερ, ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Την φετινή σεζόν ο Παπαγιάννης έχει 9.5 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Σε αντίθεση με τον σέντερ του Τριφυλλιού, ο Ντάριλ Μέικον θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Αμερικάνος γκαρντ, πρώτος σκόρερ των Πράσινων στη διοργάνωση, συμμετείχε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και θα μπει στην πτήση για την Κωνσταντινούπολη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ