ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς έκανε στο Μονακό το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας του

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στην αναμέτρηση με τη Μονακό
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στην αναμέτρηση με τη Μονακό EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έμεινε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό, καταγράφοντας τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του στην EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν απογοητευτικός στην εκκίνηση της EuroLeague για το 2021/22, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από τη Μονακό. Το επιθετικό πρόβλημα του τριφυλλιού ήταν εμφανές σε όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, κάτι που αποτυπώθηκε στο "μηδέν" που είχαν τόσο Κέντρικ Πέρι (0/10 σουτ) όσο κι ο Νεμάνια Νέντοβιτς (0/7 σουτ).

Για τον δεύτερο μάλιστα, το παιχνίδι της Salle Gaston Medecin καταγράφηκε ως το χειρότερο της καριέρας του, τουλάχιστον στο επίπεδο της EuroLeague. Το -9 που είχε στην αξιολόγηση ο 30χρονος γκαρντ είναι το χειρότερο στα χρόνια που βρίσκεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με την αναμέτρηση της 30ής Σεπτεμβρίου 2021 να αποτελεί ταυτόχρονα τη δεύτερη φορά που έχει αρνητικό πρόσημο στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, το έτερο παράδειγμα είναι ξανά από πρεμιέρα της EuroLeague, την περσινή σεζόν απέναντι στη Χίμκι.

Πέρσι είχε 7 πόντους με 3/10 σουτ, 0/2 βολές, 4 ασίστ και 1 λάθος σε 30'33'' συμμετοχής, φέτος τα πήγε ακόμη χειρότερα, όντας άποντος με 0/7 σουτ, αλλά και 1 λάθος στα 11'51'' που βρέθηκε στο παρκέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ