Παναθηναϊκός: Ο Ναν και το μπαλάκι του – Η ειδική άσκηση του Αμερικανού πριν τον τελικό του Allwyn Final 8

Ο Κέντρικ Ναν έφτασε στο γήπεδο με μπαλάκι, το οποίο το χρησιμοποίησε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ο Κέντρικ Ναν έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό για το Allwyn Final 8. Ο σούπερ σταρ των πράσινων έφτασε στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού με ένα μπαλάκι στα χέρια.
Στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο μπαλάκι σε άσκηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έχοντας στο ένα χέρι μια κανονική μπάλα μπάσκετ και στο άλλο το μπαλάκι. Η συγκεκριμένη άσκηση βοηθά στον χειρισμό της μπάλας.
Το Allwyn Final 8 στο Pamestoixima.gr
Το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr και η δράση ξεκινάει με μοναδικές ειδικές αγορές & ενισχυμένες αποδόσεις* που μεταφέρουν τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο! Μακροχρόνια στοιχήματα στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ, ειδικές αγορές, δυνατότητα bet builder αλλά την μοναδική προσφορά γνωριμίας με 2 μήνες δωρεάν Cosmote TV γιατί το Pamestoixima.gr είναι ο King of Promos!