ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Λούκα Βιλντόσα κόπηκε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Λούκα Βιλντόσα
Ο Λούκα Βιλντόσα EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός δωδεκάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Λούκα Βιλντόσα λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό αστράγαλο. Αυτή είναι η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ΣΕΦ.

Από την στιγμή που το ρόστερ του Παναθηναϊκού διαθέτει επτά ξένους, ο Εργκίν Αταμάν είναι υποχρεωμένος να "κόψει" έναν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (30/10, 20:15, ΕΡΤ3, Match Center στο SPORT24).

Ο προπονητής του τριφυλλιού είχε αφήσει εκτός στα παιχνίδια με Μαρούσι, Περιστέρι bwin και Λαύριο τρεις διαφορετικούς παίκτες (Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κάιλ Γκάι, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι), με σκοπό να διαχειριστεί -εκτός των άλλων- και την καταπόνηση που υπήρχε στην εκκίνηση, από τα συνεχόμενα ντέρμπι.

Εν προκειμένω, για το παιχνίδι της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Λούκα Βιλντόσα. Ο βραχύσωμος γκαρντ των πρασίνων αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο, δοκίμασε να προπονηθεί το πρωί στο shootaround που έγινε στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημά του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το ντέρμπι.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που συνεπάγεται πως ο Κώστας Σλούκας θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στο "1" για τον Παναθηναϊκό, συνεπικουρούμενος από τον Τζέριαν Γκραντ και τον Δημήτρη Μωραΐτη.

Έτσι, η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αποψινή μονομαχία με τον αιώνιο αντίπαλο θα είναι ως εξής:

PG: Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Μωραΐτης.

SG: Κάιλ Γκάι, Τζέριαν Γκραντ.

SF: Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

PF: Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

C: Ματιάς Λεσόρ, Κώστας Αντετοκούνμπο, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

Θυμίζουμε πως εκτός είναι τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου (γόνατο) όσο και ο Λευτέρης Μαντζούκας (ίωση), γεγονός που περιορίζει σημαντικά τις επιλογές του Εργκίν Αταμάν στα φόργουορντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ