ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Λεσόρ παρακολούθησε το Ελλάδα - Γαλλία από τις κερκίδες της OPAP Arena

15/11/2023 Panathinaikos Vs Zalgiris Kaunas for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
15/11/2023 Panathinaikos Vs Zalgiris Kaunas for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ματιάς Λεσόρ βρέθηκε στις κερκίδες της OPAP Arena και παρακολούθησε από κοντά την ισόπαλη αναμέτρηση (2-2) της χώρας του κόντρα στην Εθνική μας ομάδα.

Η Εθνική μας υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (21/11) την Γαλλία στο φινάλε των προκριματικών του Euro 2024. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στην OPAP Arena και η γαλανόλευκη έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης μέσα από τα playoffs του Nations League.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, μάλιστα η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει sold out τις προηγούμενες ημέρες. Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές και ο Ματίας Λεσόρ. Ο 28χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR έδωσε το παρών στις κερκίδες του γηπέδου και είδε από κοντά την αναμέτρηση της εθνικής ποδοσφαίρου της γενέτειράς του κόντρα στην Ελλάδα.

Μάλιστα ο Γάλλος μπασκετμπολίστας των πρασίνων ανήρτησε και ένα video μέσα από το γήπεδο, στο οποίο είχε προσθέσει τη γνωστή φράση "Allez les bleus".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ