ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Χουγκάζ ετοιμάζεται να φορέσει άμεσα τα "πράσινα" λόγω του προβλήματος του Παπαπέτρου

Ο Νίκος Χουγκάζ σε αγώνα του Ιωνικού
Ο Νίκος Χουγκάζ σε αγώνα του Ιωνικού INTIME

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να διακόψει τον δανεισμό του Νίκου Χουγκάζ στον Ιωνικό προκειμένου να τον φέρει άμεσα στο ΟΑΚΑ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αυτό οδηγεί σε άμεσες αποφάσεις τον Παναθηναϊκό σχετικά με το μέλλον του Νίκου Χουγκάζ.

Με τους "πράσινους" να έχουν κλείσει τις θέσεις των ξένων, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να διακόψει τον δανεισμό του νεαρού φόργουορντ στον Ιωνικό και να τον φέρει άμεσα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να αποκτήσει βάθος στις θέσεις στην γραμμή των ψηλών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χουγκάζ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά το "τριφύλλι" αποφάσισε να τον αφήσει για έναν χρόνο στον Ιωνικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τα δεδομένα ωστόσο πλέον άλλαξαν και αν δεν αλλάξει κάτι ο νεαρός φόργουορντ θα φορέσει άμεσα τα "πράσινα", αφού ωστόσο πρώτα αγωνιστεί στον σημερινό (30/1) αγώνα του Ιωνικού με τον Απόλλωνα.

Την φετινή σεζόν ο Χουγκάζ έχει 7.6 πόντους και 5.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ