ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Μπάγερν: Το τρίποντο και το ζογκλερικό του Νέντοβιτς που έκριναν το παιχνίδι

Ο Νέντοβιτς μετά από μια πετυχημένη προσπάθεια του στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν
Ο Νέντοβιτς πανηγυρίζει ένα καλάθι του στο ματς Παναθηναϊκός - Μπάγερν EUROKINISSI

Ο Νέντοβιτς πέτυχε πέντε συνεχόμενους πόντους που έκριναν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν με τον Σέρβο να σημειώνει ένα τρελό λέι απ υπό πίεση και δύσκολη θέση.

Ο Νέντοβιτς πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν με 17 πόντους στα 28' λεπτά που αγωνίστηκε και ήταν καθοριστικός ώστε ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίσει τη νίκη.

Ο Σέρβος γκαρντ μάλιστα βγήκε μπροστά στα δύσκολα και όταν οι Γερμανοί είχαν μειώσει στους δύο (72-70) με πέντε προσωπικούς πόντους. Κι αν το πρώτο (τρίποντο) ήταν ελεύθερο, το δεύτερο (δίποντο) ξεκίνησε από μία εκπληκτική άμυνα του Γιώργου Παπαγιάννη.

Με τρία λεπτά να απομένουν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μπάγερν να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής ο Νέντοβιτς σηκώθηκε για τρεις και ευστόχησε για το 75-70. Εν συνεχεία οι Γερμανοί είδαν τον Παπαγιάννη να κλείνει τα φώτα, η μπάλα έφτασε στον Σέρβο γκαρντ ο οποίος διέσχισε όλο το γήπεδο και ένα "ζογκλερικό" και σουτ από δύσκολη θέση σκόραρε ξανά για το 77-70. Πέντε πόντοι από τον Νέντοβιτς και μια τάπα από τον Παπαγιάννη που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ