ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Τούρκος Μπιτίμ στο στόχαστρο σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Ο Ονουράλπ Μπιτιμ
Ο Ονουράλπ Μπιτιμ FIBA

Σύμφωνα με την δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας "Sports Digitale" ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Ονουράλπ Μπιτίμ (24 χρονών, 1.96 μέτρα), που είχε σεζόν καριέρας με την Μπούρσασπορ την φετινή χρονιά.

Ο Ονουράλπ Μπιτίμ (24 χρονών, 1.96 μέτρα) είναι μία περίπτωση που απασχολεί τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα "Sports Digitale".

Ο Τούρκος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος τις σεζόν 2017/18 και 2018/19 αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, είχε την αγωνιστική του έκρηξη την τελευταία διετία στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπούρσασπορ.

Την φετινή σεζόν ο Μπιτίμ είχε 18.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο με 40.9% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 18.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο με 32.3% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Ο Μπιτίμ είναι ένας αθλητικός γκαρντ/φόργουορντ, που για χρόνια θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τουρκικού μπάσκετ. Την φετινή σεζόν η Μπούρσασπορ αποφάσισε να του δώσει περισσότερες αρμοδιότητες με την μπάλα στα χέρια, με τον Τούρκο να λάμπει σε αυτό τον ρόλο και να έχει σεζόν καριέρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ